Friday, 8 June 2012

Matrik ♥

Salam sejahtera ke atas kamu :) .
hm, harini aku ade story untuk kauorang .
semalam aku dapat text dari bestie aku nafieka ♥
dia suro aku check matrikulasi .
aku berat hati sgt nk check sebab aku rasa aku xakan dapat :(
tp disebabkan adanya fyka aku y semangat nie
aku pun check lah. :D
first'2 aku check guna fone .then reply 'harap maaf ,anda tidak berjaya'
kau tahu ? aku sedih gile duh . sedih bukan sebab aku frust xdpt matriks .
tp aku sedih sbb aku xtaw nk bg jawapan apa kat mak ayah aku nt :'(
sikit tekanan perasaan disitu </3 .
then aku nak konfirm kan lagi..so aku pun access tenet .
masuk laman sesawang moe.gov.com
then check punya check
naik bende nie .


'Tahniah !Anda telah ditawarkan ke Program Matrikulasi,Kementerian Pelajaran Malaysia'





OH MY ALLAH ! IS THIS FOR REAL ? ♥

aku pun apalagi melompat aa :') .
aku dapat MATRIKULASI KULIM , KEDAH 





mak ayah aku semua pakat mengalirkan airmata kegembiraan .
aku bersyukur sebab aku dapat membahagiakan mereka.
aku faham . selama nie Allah cuma mahu menguji aku .
Allah menguji bermacam'2 dugaan .
sehinggakan kadang'2 aku rasa cukop tak kuat untuk bertahan :'/
tapi Allah mengantikan aku dengan sesuatu y lebih baik .
hmm ,alhamdulillah ♥ .
tp ,aku keliru . aku xtahu apa perasaan aku sekarang nie .
hati nie berat nak tinggalkan kuala kangsar nie even dah macam'2 pahit y aku dpt katsini .
aku rasa aku akan meninggal sesuatu 'kesayangan'.
entah xtahu apa . pening betol --' .
sekarang nie,perasaan aku nk belajar dah mula membina .
hm,munkin disebabkan hal semalam kut .
hehehe . hyungnim and member dia 'advice' me ♥ .
ececey suka pulak aku nie -.- .
yela atleast aku tahu dia 'care' ttg aku xD .

13 JUN aku nak p sana dah :'/ .lahaiii sedihhh .

HAA ! lupa pulak nk cakap nie . aku sukaa design baru blog aku nie :')
semua nie atas usaha baik mohammad fadily .
dia lah y selalu tolong aku bab'2 blogg nie (Y) .
my best buddy from SERATAS  ♥ .

THANKS SO MUCH PALII :)


k w'slm  ♥  . 



♥ Love Someone Not Because They Give You What You Need ,
But Because They Give You Feelings You Never Thought You Needed ♥

4 comments:

Fazid Zac said...

Isk3! Terharunye~ :') Haha! Nama ku dimention di sini.. Lain kali kalo nak letak nama orang, 'link'kan ke blog diorang laa~ Ang penah buat, kan? Hehe~ Just saying..
http://fadily.blogspot.com/

dalila mastura said...

aku taktau :/ . hehe~ haruslah aku mention nama hang . hang yg susah payah tolong aku selama nie kan ? :') thanksomuch paliii .

Ninie Niesa97 said...

tahniah yer :)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si comel.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D