Monday, 5 March 2012

15 tanda 'dia'cuma kawan baik


okay ^^ . hye awak,awak dan awak . setelah sekian lama saya berdiam diri. now i'm back :D .
kay memandangkan gurl-2 sekarang nih susah nak buktikan yang mereka sedang jatuh cinta or just sekadar suka,aku usahakanlah nak cari and buat kajian tentang benda-2 nii . kay ikuti lanjutan entri ni kalau nak tahu kayy :)

1. si dia boleh tergelak besar sewaktu kita menceritakan insiden diri mahu digoda oleh teman baiknya .

2 .apabila bertentang mata dengan dia ,kita tak rasa GETARAN CINTA pun . cewahh . haha senang     cerita kita tak berdebar-2 pun .

3. setiap kali keluar or meet dengannya,anda tidak pernah susah hati memikirkan soal baju,gaya tudung or solekan yang sesuai .

4. di mesin bayaran parking kereta,sekali lagi dia minta anda bayarkan dengan alasan dia tiada wang kecil .

5 .kalau menonton filem lucu or dengar dia cerita something yang kelakar ,anda tak malu-2 untuk ketawa berdekah-2.anda adalah diri anda even kauoarang baru je kenal .

6. time cuti ,kita tak ingat langsung pada dirinya .

7. si dia tak malu-2 meminta anda untuk guna duit anda membayar makan malam .

8. setiap kali mahu in contact ,dia just misscall pada anda .tanpa teragak-2 dia memberitahu kredit kad phone nya habis .

9. tatkala anda menceritakan pengalaman putus cinta,dia dengar dengan bersungguh-2 tanpa menunjukkan sebarang emosi .

10. dia jugak tak pernah cakap atau memberi sebarang isyarat mengenai masa depan hubungan kauorang .

11. dia tak berminat langsung untuk ketahui kisah peribadi anda seperti siapa ibu bapa ,adik beradik,berapa orang atau bila boleh menziarah orang tua anda .

12. dia tak pernah ingat hari lahir anda .bila disebut,barulah dia belanja makan. itupun sekadar makan something simple sebab time anda bagitahu dia,anda berdua sedang melintasi satu kedai runcit or stall.

 13. habis glamor,dia memberikan anda hadiah rantai kunci atau penanda buku bile dia bercuti.

14 .si dia tak pernah mempelawa anda datang beraya ke rumahnya dan kalau datang beraya kerumah anda dia akan membawa kawan-2nya .

15. setiap kali bertemu dengan rakan-rakannya,si dia hanya memperkenalkan anda sebagai''KAWAN SAYA'' .






p/s : kepada blogger yg ada pengalaman macam ni , jum lha share-2 cerita (:
               luahkan apa yg awak semua rasa    
                                k? .
                                                                             
                                                                      thanks 



♥ Love Someone Not Because They Give You What You Need ,
But Because They Give You Feelings You Never Thought You Needed ♥



2 comments:

Enel said...

Comel blog nih...same cam owner nyer..ahha..-pujian ikhlas-

nanti like page nih eh...

http://www.facebook.com/KingGoStage

ara dawsons said...

thanks (: