Tuesday, 8 November 2011

Hidup tanpa lelaki ?







                           lee min ho saye <3.




Hidup tanpa lelaki ? hmm ..pde pendapad aku kan ada sesetengah perempuan tak boleh hidup tanpa lelaki , baru je putus cinthe hr ni , esok lusa tulat dah tak sabr-2 nak cari pengganti .. tapii ade pulak yang tak berapa nak kesah , ada yang okay.. tak ada lelaki/boyfie pun tade hal punye lah .
korung pulak gurls dalam kategori yang mana ? hm ?


 Let's check it out yaws :)







1)Dalam sehari kan , berape kerap korung fikir ttg lelaki ni ?
 a)sekali-due
 b)ade lah 3 hingge 7 kali kot . hehe
 c)sepanjang hari pun bolehh . hehehehe :')




2)Pada hr first kat kolej , tetibe ade seorang lelaki kachax beratur kat depan korung di kafeteria..
 apa reaksi korunk ?...
a)Ohhh my Allah .. jantung saya berdebar-2 lahh .
b) Issy.. mamat nih .. cepat sikit boleh tak ? orang lapar nih !
c)Erm.. harap-2 dapat satu kelas dengan mamat nii ! :)




3)Adakah kamu percaya cinta pandang pertama ?
 a)Ye . tapi tak pernah terjadi pun kat saya .
 b)Yup !. ia wujud dan kalaulah terjadi pada saya .. alangkah seronoknya
 c) Arghh . mengarud je . dalam filem-2 romantik bolehlah .




4)Setiap kali keluar shoppingkan..kamu selalu terfikir....
a)Untuk dapadkan outfit baru yg selesa & senangs utk dipadankan. Harga tak kisah sgt janji ada class. dapat yg berjenama lagi CUN .
b)Ohh.. tentunya sesuatu yg bakal buatkan saya lebih outstanding.     
c)Untuk membeli sweater dgn warna yg mnjadi kegemaran si dia .




5)Apakah yg terconteng dlm buku nota korung ?
 a)simbol love love yg tertulis nama saya dan si dia .
 b)homework lah !
 c)cutest stars and kerawang-2 bebunga ape entah .




6)Bila terjumpa lelaki yang menjadi idaman ,reaksi kamu ?
 a)Hmm .. mulalah nak flirt!..jeng jeng jengg..hehehe
 b)say hyee .. :)
c)buat tak tahu je.. no feeling !




7)Lelaki impian kamu ?
 a)Smart/popular
 b)Funny/nice
 c)Charming/rich




8)How much make up do you put on ?
 a)Eyeliner,maskara,lipstick..ahh hampir kesemuanya
 b)tak mekap langsung kut .
 c)sikit lip gloss je .








SKOR :
 1.a=O       b=1       c=2
 2.a=2        b=O     c=1
 3.a=1      b=2       c=O
4.a=2     b=1         c=O
 5.a=2     b=O         c=1
 6.a=2      b=O       c=1
 7.a=1     b=O        c=2
  8.a=2        b=O      c=1







ANALSISNYA : HAHAH ! BERSIAP SEDIA LAH . :)    
                                  EKEKEEE







13-16 : [ BOY-CRAZY ]

Pheww..korunk ni nmpaknya mmg tak boleh langsung hidup tanpa lelaki di sisi ni . hmm . seboleh-bolehnya 24 jam nak berkepit je sampai kawan-2 perempuan korunk pun dah mula terasa hati . Hey,relakslah beb..apa kata sesekali cuba luangkan masa dgn kawan-2.Barulah cool mcm tu . Boys may come and go but your friends will always be there for you .. ingat tu ! :) hehe







6-12 : [ Ohhh .. you are just FINE beb ! ]

Tahniah. walupun korunk ni memang ke arah boy crazy,tapi kamu cukup pandai kawal keadaan . walaupun kamu memang minat 'gilerr' dgn seseorang tu. tapi kamu juga masih malu-2 meoww utk mendekatinya. haha . kata orang,malu tapi mahu nih . Alahh .. kalau dah rezeki tu tak kemana,kan ? kan lah .. haha bagus..maintainkan macam tu . okay .






O-5 : [ Not at all ]

you are definitely not boy crazy..erm.. tak bolehlah jugak mcm tu kan ,nanti hidup kamu juge yg akan bosan . Alahhaii..kalaupun tak bersedia utk ber'komitmen'..skandal-2 atau setakat kawan-2 pun okey apa ! Barulah hidup lebih berwarna ,ceria . kan ? haha .








      Love Someone Not Because They Give You What You Need ,
  But Because They Give You Feelings You Never Thought You Needed

3 comments:

Im Maroon said...

sweet n cool yor velogs dear...by the way i like yor velog way...:)

Im Maroon said...

ara nice lah awk punya entry kali ni..meow2... i like it....k...sweet

ara nerd said...

haxhax . thengs you